You are here:
  • Home
  • Macquarie Bank HQ - Internal Stairs

Macquarie Bank HQ - Internal Stairs

Project: Macquarie Bank HQ - Internal Stairs
Location: Sydney, NSW, Australia
Architect: BVN Donavan Hill
Finishes: Matt Citrus - M647
Product: Custom Perforated 3mm Sheet & Aluminium Angle
Completed: August 2014

Architecture firm BVN designed the interior with central staircase that staff have to walk past to get to the lifts – a feature Macquarie called “functional inconvenience”.

Sapphire's anodised finish picks up the changing light and adds to the mood of the interior as the day progresses.

AWARDS

2016 Rider Levett Bucknall Australian Development of the Year in the Property Council of Australia-RLB Innovation and Excellence Awards

SAS International Award for Best Office Development

JLL Award for Best Sustainable Development – Existing Buildings,